Goodbye my friend!

I´m starting over on a new leaf! Ny blogg! Ni hittar den på http://www.yyourssincerely.blogg.se/ .
Puss!

paramore_bow_--_tennessee--large-ms.jpg image by farrojosh


I feel like a Hero and you are my Heroine!

Jag hyperventilerar!!! Jag började lyssna på Boys Like Girls - ett hysteriskt bra band - efter att Simon tipsat på sin blogg!! Jag kan inte andas normalt igen!! Deras underbara lårt Hero/Heroine fick mig att nästan börja gråta, fick massa tårar i ögonen!!! Jag smsade Fanny om det och hon fatade vinken och ringde och så fick hon hyperventlilera med mig om Paramore nyheten och (efter att ha lyssnat lite på Hero/Heroine) Boys Like girls!!!! Jag tror jag dör här!!!

Ok, till mer normala saker... Jag ska med Bella, Felix och Ronja till Tores (gamla musiklärare) release party för hans band Sonoride´s nya skiva. Kommer bli jätteroligt, har aldrig varit på ett release party förut så det blir coolt!
Måste hyperventilera lite mer för denna låt, Up Against The Wall (Boys Like Girls låt)!!!!
Happy day to you all ♥


Hero/Heroine - Boys Like Girls

Rain, rain go away, come again another day, all the world is waiting for the sun!

Andas! Andnöd... kan inte andas!!!!
Oh happy, happy day!! Paramore... andas... Paramore släpper Ignorance - musik video på MTV på torsdag!!!!! Jag hyperventilerar! Det här är något liknande till det som Fanny fick när hon hittade en sneek-peek på New Moon förut, jag uppnåde aldrig hyper-tillståndet då, men nu gör jag! På Paramores hemsida gjorde de reklam för den med korta klipp... Det ser ut som om de står i ett pyttelitet rum allihopa och spelar och Hayley står och håller i en hängande glödlampa... ok, jag förklarar dåligt, jag sitter typ och hoppar på stolen... se den själva på
www.paramore.net !!!
 Happy day!!!!



A black heart will find a friend, and this heart will grow!

Jag kollade nyss på Spotifys toplista utav ingen anledning alls. Glad blev jag när jag såg att bland alla olika Britney låtar och Lady Gaga (hatar det namnet!!) och Beyonce och massa annat så fanns faktiskt Paramores Miz Biz med! De låg förvisso på plats 92, men all the same, de fanns med! 

Kom hem för bara nån timma sen, har varit på Lasse i Parken på söder och sett min morbrors band, EP´s Trailerpark spela. Dom var grymma! Jättebra låtar med grymt coola melodier! Rubriken är text från en av låtarna som jag har laddat in på ipoden FYI, jätte fin låt! Jag blir så galet imponerad av folk som kan spela gitarr! Min morbror Roger körde på acoustisk gitarr och damn va bra det var!! Han spelade sådär jättefort upp och ner om ni fattar vad jag menar, och han bara körde fortare och fortare! Jag har försökt spela så förut men det går inte! Inte ens i närheten! Spelar ingen roll om jag använder plectrum eller inte, man hakar ju i strängarna så det tar stopp! Jag blor tokig!
Jag försökte såklart så fort jag kom hem, men nej då, det tar nog ett tag innan man lär sig. Har i alla fall kommit så långt att jag kan spela
Jimmy Eat World´s vackra låt Hear You Me och jag och Fanny satt igår och försökte spela till två av våra låtar, det gick på en av dem i alla fall hihi! 
Ska väl lägga mig och läsa min fantastiska bok nu, innan jag somnar. Kram på er! ♥

I´m gonna break your little heart, watch you take the fall, laughing on the way to the hospital, ´cause there´s nothing surgery can do, when I break your little heart in two!

Jag blir ika förvånad varje gång. Jag hade föreställt mig att jag skulle starta datan, kolla lite mail, läsa lite bloggar, möjligtvis blogga kort själv, sitta i max 30 min. Tror ni inte att jag redan har suttit här i säkert två timmar. Hjälplöst är det verkligen.
Kom tillbaka från Gotland i fredags efer att jag spenderat 10 dagar där tillsammans med familjen. Vi bodde då fem personer plus en liten (dock förvånande jobbig och höljudd) hund, i en pytteliten stuga. Jag kan inte räkna alla de gånger jag lovat mig själv och min familj att det här var defenitivt den sista semestern jag följer med på tillsammans med dem. Vilket mamma och pappa tyckte var väldigt skönt att höra...
Men det var mysigt ändå, gå omkring i Visby, gå i hamnen och äta glass på kvällen, alla mysiga stränder, raukarna på stenstranden på Fårö med den vackra solnedgången i bakgrunden, och träffa massa släktingar (inte alltför roligt dock), se Mommas (död gammelmormor) gamla hus som nu mammas morbror äger och har renoverat totalt, övervåningen var inte igenkännelig!

Sitter nu och lyssnar på All Time Low´s nya skiva "Nothing Personal" som jag skrev om i något inlägg nedan. Oh ít´s just so amazing!!!
Den kanske lite överdrivet långa rubriken däruppe är från deras hysteriskt coola låt "Break Your Little Heart"!

Panic! At The Disco har splitrats! Jag fick värsta shocken när jag fick höra att gitarrist Ryan Ross och bassisten Jon Walker har lämnat bandet! Sångare Brendon Urie och trummis Spencer Smith är dock kvar och säger att bandet
kommer att fortsätta och att de kommer komma ut med ett tredje album i år!!! Då blev man ju inte lite glad haha!


Paramore är ju också påväg ut med sitt tredje album! Det kommer bli hysteriskt!! Läste den här intervjun http://www.shockhound.com/features/649-paramore--group-therapy med Hayley Williams där hon pratar om det tredje albumet och hur de satte ihop låtar och deras såkallade "group therapy" efter att de haft some "growing up - issues" och massa annat som alla galna Paramore fans kommer tycka är väldigt intressant hihi!
Juste, har jag sagt att, för er som inte vet det att gittaristen Taylor York (högerkanten på bilden nedan) officiellt har blivit medlem i bandet efter att ha turnerat med dem i två år! Tack för det, jag och Fanny bestämde oss för att gilla honom för länge sen och är jätte glada att han äntligen är med i bandet. Det roliga sättet han blev medlem på kan jag berätta nån annan gång haha!
Paramore

Det var väl ungefär allt jag hade på hjärtat for the moment. Take care now! ♥
(Gud, sa jag inte däruppe att det skulle bli ett kort inlägg?? Hjälplöst!!!)


RSS 2.0