Why don´t you stand up, be a man about it, fight with your bare hands about it, now!

Är jätte trött just nu, ska hoppa i säng snart.
Har haft frilufts dag, vi har lärt oss att bygga upp eldstäder och vindskydd. I början av tvåan ska vi tydligen få nytta av dessa kunskaper då vi ska ut och kampa, utan tält. Vi ska då alltså bo under bar himmel i princip, med bara vinskydd över typ. Låter det kul eller... oh no no no no...
Har sedan haft konsert i kyrkan. Orkar själv inte skriva om den utan nöjer mig med att citera Hayley Williams för att beskriva hur det gick:

"The show went well. my throat is extremely hoarse but you know what? hakuna matata. (spelling?)"

Med dessa kloka ord säger jag godnatt!
ps. jag kommer inte vara tillgänglig förns tidigast 13.00 i morgon jag kommer vara fullt upptagen med att sova ikapp alla timmar jag förlorat den här veckan.
Kram!



pps. Paramores nya album kommer ut i september!!!!
ppps. jag har köpt en ny jacka hihih, galet fin, jag älskar den!
pppps. Jag har blåsor på hälarna!! Men fatta att allt är bra ändå! Den här veckan är slut. Verkligen, och fort gick det! Vi har verkligen bara 3 och en halv dag i skolan kvar, sen har jag gått ut ettan!! Helt galet verkligen!

Sincerely Me!

Ser med skräck och ångest hur det sakta blir molningare och mörkare och börjar regna. Vad hjälplös jag känner mig! Jag har bara en enkel kofta från H&M på mig, krisigt. Vädret har till halv åtta på sig att bli bra och varmt igen så jag kan åka hem.
Vi hade tack och lov ingen matte idag! Jättebra kände vi. Vi gick och köpte lite bröd, avocado, vindruvor och annat gott, åkte hem till Ammo, låg på hennes balkong och solade i några timmar! Nu är min rygg brun i gen! Tänk vad man kunde göra med tiden istället för att ha matte!
Vi åkte i alla fall tillbaka till skolan igen för att se en teaterföreställning. Väntar nu på att en konsert ska börja.
Kram! 

When the lives we lived are only golden-plated!

Kom hem för dryga en timma sen. Jätte trött är jag. Bestämde mig för att stanna kvar i skolan för att se några av treornas konserter. Inspirerande och roligt. Dock var det bara den sista jag egentligen var intresserad av, den började halv 8, slutadde en timma senare. Men det var det värt!
Har haft en någorlnda bra dag. Ganska slö faktiskt, med härliga pauser i solen. Det var galet varmt och skönt, det var tydligen 24 grader ute, enligt väderprognosen, det kändes som om den hade rätt!



Vackra utsikt från bryggan nedanför skolan där vi åt lunch idag. Gud vad jag ville bada!

Middag med Ammo och Amanda innan konserterna! Köpte nectariner och plommon hihi!

♥♥♥


The bottom of the ocean is the safest place to be..

Hiya all!
Sitter på ljudteknikslektion, man ska göra en reklamsnutt (jag om en paramore skiva!) men jag har glömt alla låtar som jag behöver så jag har ägnat en hel lektion åt att läsa bloggar haha!
Det har varit en så otroligt vacker dag i dag, åkte för första ången till skolan utan jacka, bara en tjocktröja! Satt i solen länge på lunchen, så varmt och skönt. Helt klart 20 grader! Jag väljer att kalla den här dagen för första sommardagen! 

Ammo står och hänger, det vill hon att jag ska hälsa! Haha
Har efter det här spanska, troligtvis tal-nationella. Villvillvill inte! Sen är denna dag slut och det är bara nio dagar kvar på den här terminen! Helt galet!
Kram

How cruel, is the golden rule...?

Älskar att ha ett städat och rent rum. Inte ett dammkorn någonstans!
Älskar också att ha fönstret öppet hela kvällen och när man går in i det så luktar det alldeles sommar-fuktigt! Så sommrigt! Och mysigt! Haha!
Tänker lite kort beskriva långhelgen i bilder...



Jag och Fanny har ego-bilds-marathon på landet! Vi var där tillsammans med halva släkten för att fira farmor!


Alla kvällar blir inte alltid som man tänkt sig... Jag och Jessica drog tidigt från en tråkig fest och kvällen slutade med film och ostbågar hos Jessica. Roligt vare i alla fall haha.


Lördag - Mysfilmkväll med Mickis och Sofia! Pizza, snack, glass-special haha och The Notebook! Min nya favoritfilm!

Efter dessa aktiva dagar så var det skönt att  idag bara slappa i soffan, kolla ikapp på Gilmore Girls och (helt spontant) Friends haha!
Godnatt ♥


I wish I could say to you, it´s gonna be alright...

Tänker lite snabbt summa ihop de senaste dagarna...

Vi hade våran konsert i måndags. Det var galet roligt och det gick superbra! Jag sjöng då "Loves Not Competition (But I´m Winning)" med Kaiser Cheifs, Paramores verision.

Middag på mysigt café innan konserten med Ammo och Amanda!
Tog tyvärr inga bilder på själva konserten, glömde som vanligt helt bort att jag hade kameran med mig, synd, men jag hoppas mamma tog några...

Sista provet blev avklarat i tisdags, jätteskönt! Har klippt mig, även det skönt, blev jättekort! Köpte sen en del nya kläder, behövligt!
Var och träffade Sofia i Huddinge Centrum idag, tog en jättegod fika som jag sen ville spy upp för att jag blev så mätt haha. Snackade massa... gick i lite affärer, åkte hem och kollade på film hihi, myspys!


I wish I could say to you, it´s gonna be alright, but I´ll be here, always! ♥


There´s a world outside of my front door

Hellou :)
Kom precis hem från Mickis där vi kollade på OTH och fyllde dagens behov av choklad haha.
Fick precis veta att min lärare bestämt att jag och några andra (som ingår i samma stämma som jag i en av våra låtar) ska ha gröna kläder i morgon på konserten. Den som sett min garderobs inehåll vet att jag inte äger några gröna kläder! Kunde dom inte bestämt det lite tidigare så man haft lite tid att köpa något...
Får väl försöka lösa det på något sätt...


Har inte gjort så mycket idag, gck upp ganska tidigt, halv elva, kollade på Gilmore Girls, låg i solen nån timma, har sen spenderat resten av dagen med att plugga ute på altanen. Kunde ha haft en roligare söndag, men jaja, ska ner och käka nu, sen fortsätta plugga till samhällsprovet imorgon.
Kram

So wave your hands, pretend that it means something to you!

Vilken jobbig dag det har varit. Har varit jätteförkyld hela dagen. Jag hade lixom räknat med att det skulle vara borta nu, men det har hållt på i en vecka nu "/
Sitter och kollar på Grey´s och pluggar spanska. Det känns dock ganska onödigt, seeing as I will fail big time anyway....
Även om jag lär mig några få ord eller lite gramatik, så kommer jag ändå inte kunna forma massa meningar. Inte tillräckligt många för att skriva uppsats på nationella i alla fall. Vågar intge ens tänka på hur pinsamt det kommer bli när jag ska ha muntligt prov..................................................
Ska väl i alla fall fortsätta plugga nu....

Jag kan verkligen inte vänta tills tisdag eftermiddag, när jag får åka hem och veta att det är över! Att jag har fem lediga dagar framför mig dessutom haha, vad bra det ska kännas!


While we were on our knees, praying that desease, would leave the ones we love, and never come again!

Matte provet är avklarat! Jätte skönt att ha det ur vägen, det var inte alls lika svårt som jag trott att det skulle vara, dock det var inte lätt...
Ska ha sång om en halvtimma, vi får väl se hur det går, tror inte jag kan sjunga så bra, min hals mår inte så bra. Jag bara hostar hela tiden tills jag får kväljningar, usch. Jag mår inte så bra alls faktiskt, är jätte förkyld. Det verkar inte som om en vända med förkylning räcker för mig, det ska alltid komma tillbaka en vända till. precis när man tror att det är över... 
Jag har ju konsert på måndag, så jag måste verkligen bli bra nu! SKa dessutom repa inför konserten på lunchen idag, man vill ju inte direkt göra bort sig då, så jag hoppas verkligen att jag kan sjunga någorlunda bra idag i alla fall.
Dagen fortsätter sedan med samhälle, svenska och engelska. Hoppas på att få göra tal- nationella då, fick inte göra det i måndags för Matilda var inte där. Vill få det ur huvudet bara känner jag. 

Var så trött i morse, bussen åkte förbi min tomt precis när jag klivit ut genom dörren. Av någon anledning sprang jag även fast jag var säker på att jag skulle missa den. Men mirakulöst nog gjorde jag inte det haha, lyckat! 
Träffade sen Ronja på tågstationen, åkte tillsammans till årstaberg. Satt på golvet och snackade för det var så fullt haha. 
Aja, ska börja värma upp min röst lite tror jag.
Kram ♥ 

I know the world's a broken bone, but melt your headaches, call it home!

People! Såg det här avsnittet av Gilmore Girls för några veckor sen, blev då glatt överaskad av att se att de gick på bio för att se Pippi Långstrump! De sjunger sången på ett jätteroligt sätt och man får till och med se några klipp från filmen haha. Check it out,  ni kommer garva som fan haha! :D


Enjoy! ♥

Under Pressure

Den här "mycket-är-en-underdrift-när-jag-säger-att-jag-har-mycket-läxor-hela-veckan" grejen är ganska jobbig. Jag har alltid minst en dag i veckan då jag bara inte orkar, och låter hela dagen gå, liggandes i soffan och kollar på teve. Den dealen funkar ju då inte den här veckan, och är därför tvungen att plugga matte. Det går dock så långsamt att jag inte ens har öppnat böckerna fast jag har suttit här i dryga 40 minuter haha. Jag underhöll mig med roliga Paramore klipp från paramore.net hehe, roliga människor det där, ska börja äta hamburgare som dom tror jag, bara för att göra allt så mycket roligare haha.
Gilmore Girls underhöll också väldigt mycket som vanligt, jag bara älskar sarkasmen och skämten! Vill ha ett sånt liv jag med, antingen som Rory Gilmore eller Hayley Williams... Helst som Hayley då kanske hehe.

Jag tänker faktiskt återgå till den fas jag var i förra året vid den här tiden, nämligen; "JAGHARINGETLIV!!!" Allt går ut på skolan och plugga. Att berätta för mig själv att nästa vecka på onsdag är allt över, verkar inte vara motivation nog för mitt trötta huvud haha. Ska börja plugga in massa mattetips som våran lärare ägnat ett tiotal lektioner att gå igenom med oss inför nationella. Ni kan altså tänka er hur mycket det är, och jag har inte hunnit titta på något av det sen vi gick igenom det. Tror dessutom att jag har ett tiotal träningsmatteprov som jag inte hunnit göra heller.
Åh vilken jobbig kväll det kommer bli! ♥

All your wishes they will sink like stones, slowly, down a lonely well!

Moahaha jag blev klar med natur arbetet! HIttade en guldgruva med information om syrebristen i Östersjön, så det var inte så svårt att välja hehe.
Imorgon har vi friluftsdag på efetermiddagen, vi ska typ ha klasskamp i brännboll eller nåt liknande, vi får väl se hur kul det blr, det ska bara vara 14 grader idag, lika kallt som idag...
Men nu är jag tröttis, ska göra som alla andra i det här huset och sova, godnatt ♥


I give it all my oxygen...

Har vart en tuff dag, svenska talet gick faktiskt riktigt bra, det gjorde dock inte spanska nationella...

Har inte kommit igång med plugg förns nu, har ångest över allt jag måste göra. Idag ska jag jobba på ett natur projekt - "Rädda Östersjön". Wow, användbart. Inte direkt som om jag planerar att springa med min egenuppfunna idé och försöka rädda Östersjön any time soon.... Men våran lärare är som hon är - omöjlig...

Hoppas ni får en bättre kväll än jag! ♥ 



Something´s getting in the way, something´s just about to break!

Det har varit pluggpluggplugg hela dagen, är jätte trött nu. Imorgon ska jag hålla mitt svenska tal, ha engelska tal-nationella och spanska nationella. Fail fail fail säger jag bara...
Wish me the best of luck, I sure will need it! Godnatt! ♥



Me gusta dormir!!! haha

Give your feet a chans, they´ll do all the thinking!

Fråg mig vad för betyg jag fick på mitt samhälls arbete om afghanistan....
MVG!!!! .... med ett litet minustecken efter men vem bryr sig! Det var ett MVG! Hihi!

Jag blev precis klar med min spanska inlämning som handlar om min barndom... exciting...
Ska sova nu, är så jobbigt trött.
Juste, jag kom på att det verkligen bara är 17 skoldagar kvar på den här terminen för mig! Helt galet ju! 17!
Godnatt!♥

As the final words before I´m dead and gone!

Jag är offically sjuk! Har så ont i halsen att jag inte kan svälja (without wanting to kill myself) och jag har undvikit att prata hela dagen, har istället använt ett ganska effektivt signlanguage... Det är dock bara Fanny som förstår...
Hade engelska nationella på morgonen, hör- och läsförståelse. Jag måste faktiskt säga att det gick riktigt bra. Hörförståelsen var inte alls lika svår som jag trodde att den skulle vara. Jag är jättenöjd!
Gick hem direkt när provet var slut. Kom hem, kollade på teve en del, gjorde klart mitt samhällsarbete och skickade in det... Märkte verkligen hur förkylningen bara blev värre och värre! Jätte jobbigt. Men jag planerar i alla fall att gå till skolan i morgon, måste gå på spanskan och matten och idrotten... inte kören dock, kommer ändå inte kunna sjunga...

Resten av kvällen innehåller plugg, spanska mostly.
Ska försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt, är jätte trött och hängig...
Puss


There are no raindrops on roses

Tänk att jag gick upp i tid, tillräckligt tidigt för att hinna sitta vid datorn!
Ska ha engelska nationella direkt på morgonen, hör- och läsförståelse. Jättenervös! Jag bara måste göra bra ifrån mig, vill verkligen ha MVG!
Känner mig jätte förkyld dessutom. Har ont i halsen när jag sväljer och har huvudvärk och ögonen känns helt febriga och rinner. Jobbigt...
Ah well, måste dra nu, wish me luck today! ♥

Where´s hope, when misery comes crawling?

Kom "äntligen" hem för att "direkt" börja med plugg... Ska precis börja på en samhälls uppgift som ska lämnas in i morgon kväll. ....!
Grejen är faktiskt inte den att jag är stressad, faktiskt så försöker jag stressa upp mig. Hoppas på att kunna sätta en högre fart då, men det funkar inte. Det jobbiga är att jäg känner mig helt slut! Trött! Inte "trött" trött, som om jag ville sova, utan mer..less (bra ord) Omotiverad och ork-befriad.
Försöker se framåt, men grejen är verkligen det att man måste ta sig över det höga staketet innan man kan komma till den gröna sidan, om ni fattar min klyschiga metafor haha...
Jag älskar thé!


She said she´d won the world at a carneval, but it never made her happy!

Denna dag är finally over! Jätteskönt. Fick kanske inte så mycket gjort som jag hoppats men lite i alla fall.
Vid åtta tiden så vandrade jag i regnet hem till Moa. Var så länge sen vi sågs, så det var jätte roligt att bara sitta och snacka och dricka thé. Det ä så mycket man missar, man vet så lite om varandras liv... Till exempel så ska hon till cypern på måndag, avis ; ) Haha, det var mysigt, det gör vi om!



Ska hoppa i säng nu, känner mig utmattad... wonder why...
Imorgon börjar jag 11.05 med sång. Ska se till att njuta extra av denna sovmorgon eftersom jag inte får någon nästa vecka, buhu.
Ah well, godnatt! ♥


Give me envy, give me mailce, give me attention!

Äntligen hemma och ska nu börja plugga, yaeee! Det är verkligen jätteroligt att allt ligger in stoppat på en vecka, nästa vecka alltså. Vi har minst två prov eller inlämningar om dagen! Vi har sju prov under 3 veckor, varav 5 av dem ligger under nästa vecka!! Härligt! Verkligen! Efter det är det i alla fall över!
Jag är dock sjukt irriterad på våran mattelärare som lagt vårat nationella prov nästa onsdag, rakt på våran sovmorgon! Jag menar halva klassen har sovmorgon till kvart i ett (dock inte jag som har sång och börjar 11.05) och hade bett henne att lägga den senare på dagen! men nej det går inte! Så efter det så ska jag alltså sitta i skolan i tre timmar innan resten av lektionerna börjar! Alla var så arga!



Och en rolig grej då. Några skillade, udda personer har satt ut tre skabbiga baja-major utanför våran matsal!! Haha jag är typ både underhållen av hur sjukt det är och äcklad, tänk när dom börjar lukta... nej va hemskt, vill inte tänka på det!
Haha ah well, måste börja plugga nuuu...

A daydream spills from my corked head...

Dudes!! Jag är äntligen klar med mitt svenska tal!! Jag är sjukt nöjd och lättad över att det är ur vägen! Haha precis den här känslan var jag ute efter tidigare idag :b
Sööönt! Jag är knappt nervös för att hålla talet... just nu i alla fall :b
Haha jag har by the waaay bytt mobil. Saknade min gamla röda så mycket och insåg att den är lika jävla dålig som min svarta. Det ända den behöver kunna göra är att ringa och smsa, vilket den kan. Att den stänger av sig själv kan jag leva med, för det gjorde den svarta också ; )
Well, I´m off to bed! Är så trött :b godnatt ♥
 


Den här bilden använder jag i mitt tal haha, tyckte att den passar ganska bra i ett tal om självkänsla ; )

Letting out the noise inside of me!

Oj oj oj vad långt jag har kommit! Ingenting är gjort, har hunnit se Gilmore Girls, snacka i telefon med Mickis, fixa en kopp thé och plocka ur diskmaskinen, men inget plugg. Jag läste min blogg från förra året. Ganska liknande situation då som nu faktiskt, galet mycket pluggande och klagande över hur jag inte hade något liv xD haha :) Läste även om dom sista dagarna innan betygen skulle bli satta, jag hade precis skickat in de sista grejerna och var så glad för att det bara var musik provet kvar! Jag kommer ihåg att jag och Sofia låg på hennes studsmatta och pluggade in allt dagen innan provet. Sen var man bara så fri! Gud vad skönt det var, jag bara längtar till den 20 maj när allt är över för oss!

Aja, lika bra att börja :( xxx 


Ghaaaaah sommar!!


It´s hard to say I do, when I don´t!

Har precis käkat nu. Jag har känt mig jobbigt nedstämd idag och inte pratat mycket alls. Tror det beror på allt framför mig som ligger och trycker som ett stort mörkt moln utan slut... Vill ta en paus, känner mig så omotiverad och oinspirerad. Jag vet att jag har viljan, men det trycks lixom ner av den saknade energin. Ganska jobbigt. Försöker typ se förbi de närmaste 2 veckorna + 2 dagarna för att orka, för efter det är allt över! Betygen sätts kort efter och alla nationella är över, alla inlämningar är över och alla andra prov är history!! 
Vill ha den 20 maj här nu! Det är nu 16 dagar kvar...

Ni vet när man har något jättestort arbete som man bara måste göra men som är så sjukt jobbigt, och allt går jättesegt i början, man vet inte vad man ska skriva eller hur man ska börja. Men så får man tillslut klart det och man inser att det faktiskt blev jävligt bra, kanske till och med över förväntan! Vad lättad man är, stolt och glad! ... ...
Jag behöver få känna så nu! Jag vet att det alltid går såhär för mig som jag beskrivit det, men det är altid lika jobbigt. Svenska talet är fortfarande inte klart, jag har knappt en början och det sa hållas om en vecka! Jag vill få klart det idag så jag får känna sådär igen... Jobbigt!! Som sagt; oinspirerad! Har svårt att bestämma mig för om jag ska behålla mitt ämne (självförtroende) eller vad fan jag ska göra... Hemska uppgift!!!
Ah well, vi får se hur det slutar...

Fix me in fortyfive!

Såå tröööött!! Jag har samhälle men orkar bara inte jobba! Vill bara hem och sova! Eller ligga i soffan och dricka thé och kolla på Gilmore Girls och må bra! Jag pallar inte vara här till 20 i 5!! :´(
Jag hatar den här dagen! Dessutom är jag förkyld och och har ont i halsen :(
Hade en jätte dålig morgon, jag gick upp för sent och fick jättebråttom. Hade duschat kvällen innan så mitt hår stod åt alla håll och såg förjävligt ut, så det tog aslång tid att försöka fixa och jag fick stressa som fan! Jättejobbigt. Och nu är jag galet hungrig för jag han inte äta frukost :( Fan vad jag klagar... ...
Ah well, när jag kommer hem ska jag kolla på Gilmore Girls och sen plugga resten av kvällen :(
xxx
 

Please say, what what you´ve gotta say!

Helloouuuuu :)
Sitter och lyssnar på musik och har precis gjort klart en spanska uppgift. Min snälla lärare har börjar skicka extrauppgifter till mig via mail så att jag kan klara nationella och få ett g... haha ;) så krisigt är det faktiskt :p
Har spenderat eftermiddagen hos Mickis, vi kollade på OTH och Gossip Girl ;D Det börjar nästan bli en rutin att vi träffas på söndagar och kollar på våra favvoprogram och snackar skit haha :)
På vägen hem från henne så gjorde jag Moa glatt överaskad och ringde henne och snackade ett tag ;) Vi ska i alla fall träffas på tisdag kväll och typ promenera och snacka  :) Roliigt, har saknat min kompis ;)
Ska i alla fall duscha nu, så I´ll see youuu! ♥



Bra bild nog Mixx?? :b

One man´s pain, is another man´s pleasure!

Gissa vem som har hittat sin kamera sladd och har laddat in alla bilder från thailand, Bellas fest med mera?? Haha just det, thats me! ;D
Har haft en lugn helg, ifredags så var jag på balett med mormor och mamma, vi såg Ringaren i Notredame. Jag är helt farsinerad hur bra de kan uttrycka så starka känslor i dans! Jättevackert var det ;)
I går så var Sofia och hennes familj här på middag det var mysigt! Vi letade upp gamla textlåtar som vi hade skrivit tillsammans med Fanny och Emma, hihi det var hur roligt som helst! Engelskan var heeemsk haah, och svenskan xD
Sen så vi Twilight som pappa hade hyrt, med extramaterial! Jätte kul! And guess what! Paramores musik video till Decode är med på skivan!! Hysteriskt, jag vet! ;D

Idag blir det plugg, kanske inte det sllra viktigaste för jag orkar verkligen inte känner jag, tror jag sak lägga mig på studsmattan och läsa Doktor Glas... Sen ska jag träffa Mickis i kväll, typ se OTH och GG ;)
Men det är lika bra att sätta igång med boken, den är hur seg som helst... xxx
 


Thailand!

Saknar!

Bright as crap!

It dosn´t matter if it´s good enough, for someone else.

Jag är helt borta när jag skriver det här, så ha vöerseende haha :p Såå trött... låååång dag, kommer knappt ihåg vad jag gjort :p Var på världens mest värdelösa naturkunskaps lektion på morgonen, hade sen songensamble. Sen repade vi körlåtar, hela musik ettan och tvåan i ett aldeles för litet rum med lågt tak, alla sak andas och jag hade inte käkat nån frukost... ingen bra kombination, jag blev helt yr :p Sen gick hela skoal ner till trekanten (sjön) och vi sjöng våra vårlåtar och lyssnade på rektorns liiiiite för långa tal och såg på när teorna tog på sig mössorna. Så fint, känns som att det här året har gått sjukt fort, snart bara två år kvar, och det kommer också gå hur fort som helst! Vi fick alla veta att det verkligen bara är 5 veckor kvar! Sen är hela ettan över! Wow vad tiden går fort... Anyway, efter det så slutade vi, jag och några till åkte in till söder och köpte mat och satte oss i mossebacke parken (om den nu heter så) och käka, mysigt. Gick sen till vitabergsparken och satte oss i solen, åt jordgubbar och snackade :)Åkte hem sen, mamma tvingade mig att städa toaleten och baka två kladdkakor ochduka bordet,  fast jag var helt slut! Lade mig sen i soffan och kollade på grey´s och somna nästan. Kvällenm planer ändrades, så tack och lov att Sofia var ledig så jag gick och träffade henne. Vi gick till holken och käka oss uppstoppade ;p haha sen gick vi hem till henne och så filmer :p Såg Marley and Me! Så sorglig! Men grymt bra of course! Får en att tänka på livets gång verkligen :p gosade massa med Nelly när jag kom innan för dörren, hon var så söt som vanligt haha, fast inte på lekhumör vilket var synd men kanske lika bra med tanke på hur trött jag är... hart suttit vid datan sen jag kom hem typ sen, spelat lite gitarr och så, mamma och påappa har gäster och dom satt ute i poolen ett tag :p Har jag sagrt att jag lärt mig spela Hear You Me på gitarr! Älsakr den låten så myckt, så vacker och nu kan ag spela den på gitarr! :D Och nu svamlar jag typ känner jag, är gryyyyymt trött och ska sova nu, känner mig dessutom helt jätteförkyld i hela huvudet! Det kliar typ i ögon, nos och hals! Jobbigt! Pallar inte bli förkyld, inte på helgen! Gud jag ser knappt tangenterna längre...! öhhh, anyways... godnatt! <3




RSS 2.0