When the sun found the moon, she was drinking tea in a garden



Nu drar jag till landet! Ska bli galet fint väder hela veckan, så vi blir där ute till nästa måndag!
Har haft två jättebra dagar med vännerna och idag har jag bara solat och packat, superskönt! 
Men måste gå nu, bilen går snart haha, kramar på er ♥
 


This is how it works, it feels a little worse...

Hi all!

Noll uppdatering på över en vecka tror jag, (förutom Mickis lilla inlägg haha) men jag har aldrig sagt att jag ska skriva varje dag haha.

Har ägnat hela dagen åt att städa hela huset, käna lite pengar, behövs.

Ska dra till landet om nån timma för at fira midsommar. Kommer bli galet kul, speciellt när vi börjar bråka och slår ihjäl varandra allihop... Det är första midsommaren vi firar utan gäster.. Martinsson kommer inte att vara där som jag trodde så det blir bara vi i familjen och farmor i farmors lilla stuga där vi kommer sitta instängda i två dagar... Wow, vi kommer döda varandra...
Men jag har min bok med mig och min musik, jag får hålla mig till det.
Kram på er, ha en bra midsommar! ♥


En braaa bild på söööta Nelly haha!


UPPPPDDDDAAATTEE

Jaaa, som ni kanske har märkt så har jossan vart galet seg med att uppdatera hära. Så jag har fått äran att göra det åt henne :) hihi. Just nu bakar hon och ***** åt mig :) Jag är som sagt väldigt lat om ni kanske inte visste det, höhihaha.

MEN NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER, XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX. NI KOMER ALDRG FÅ VETA VEM SOM SKRIVER, MYSIGT VA :D


Say your prayer, but let the good times roll, in case God dosn´t show!

Under alla de jobbiga dagar det här året, då man har varit så stressad och trött på skolan och allt plugg, då man bara längtat till den här dagen! Så skönt är det! Speciellt som jag är själv hemma några dagar nu. Jag kan göra vad jag vill, sova länge, sola, (ganska kallt ute just nu, men ändå) sitta vid datorn, åka till stan, kolla på teve, åka till södertälje haha, nej men vad jag känner för när jag vaknar kan jag göra!
Har precis käkat en god frukost framför teven, skönt är det, jag är fri att göra vad jag vill! HIhi, jag har ett liv igen! 
Kram


Jag kollade på Lillia Sjöjungfrun igår haha, gud va mycket minnen det finns där!

So go on and think about, whatever you need to think about, go on and dream about, whatever you need to dream about!

Sitter och äter kyckling på mitt rum, vågar inte gå ner. Mamma är jobbig, lika bra att hålla sig borta...

Har idag haft en till synes super tråkig dag, men som egentligen bara var jätte skön! Sov länge och sen legat och glott på teve hela dagen, det var helt enkelt en sån dag när man bara ska göra något helt värdelöst och tråkigt haha! Såna dagar behövs, det får en nog att uppskatta mer... aktiva delar av livet mer haha.
Vid fem tiden kände jag mig kanske lite för värdelös och bestämde mig för att dra ut och springa. Jätte jobbigt, men jätteskönt var det! Det gick faktiskt jättebra också, i jämförelse med i onsdags haha.

Ser fram emot i morgon! Första riktiga sommarlovsdagen! Får väl se vad jag hittar på, har i alla fall planerat att vakna sent och sen springa omkring i pyamas och sjunga högt haha!
Sen på eftermiddagen kanske jag åker till södertälje och träffar Elin, jättelänge sen vi sågs, och tydligen så har hon något jätteroligt att berätta, som hon har gått och ruvat på ett tag nu haha!
Ja, ja, ska kolla på nån till värdelös film nu, innan jag somnar haha!
Kram!


Det var något fel på min kamera förut så jag kunde inte ladda in bilder, här är i alla fall från utspringet i fredags!


Tell me why!

Kommer ni ihåg i vintras när jag hade skrivit några dumma, slightly missriktade kommentarer om en middag jag hade varit på med familjen... Som några vet så läste deras son vad jag och Fanny hade skrivit och ja, long story short, hans föräldrar fick reda på det.
Galet pinsamt var det, som ni kan förstå.
Och gissa vilka som är här ikväll på middag! Gud så pinsamt, jag vågar inte gå ner!! 
Jag och Fanny sitter på mitt rum nu och ruvar, vad fan ska man säga lixom!! Kan inte någon komma som stålmannen och rädda mig genom fönstret så jag slipper träffa dem, det kommer bli så awkward!!!
Oh why! Gud vad korkad jag är, någon som vill byta liv med mig i kväll?? 
 
 

Time machine!

Att ta studenten. Tänk er, det kommer gå så fort! Alla våra treor var så fina idag, man blir så glad av att bara se dem! Morgonen började med att när jag på  kom till scenen så stod alla treor och skrek och tjoade och sjöng och firade! Sen var det massa uppträdanden av alla treor, och alla är ju så väldigt genom estetiska, så ni kan ju föreställa er hur roligt och udda det var haha!
Sen fick vi stå ute i kylan i närmare 40 minuter i väntan på treornas utspring. Det var fint och glädje och tårar, för att summa ihop allt haha!
Var så fruktansvärt kall sen, det gjorde ont i hela kroppen för att man blev så stel av kyla! Speciellt fötterna, kunde knappt gå!
Men vi åkte i alla fall hem till Matilda, ungefär halva klassen hängde med. Jätte mysigt var det, satt och åt och snackade och lekte estetlekar haha! Det var ett bra avslut på ettan.  .....

Slut på första året på gymnasiet. Helt galet vad fort det har gått! Så ja, de här två åren som är kvar till studenten kommer gå läskigt fort!
Ja, det var min dag haha. Jag har sommarlov!!!! Äntligen!! Kram på er!

The light hits the gloom!

Har målat på nagellack som vägrar torka, så här sitter jag nu och väntar. Kan fördriva tiden med att berätta för alla att jag fick Mvg i både svenska och engelska! Stolt och lycklig över det!
Jag kommer vara så äckligt trött i morgon bitti, måste gå upp kvart över 6 för att få duschen först, så jag slipper stressa... Jag svär att jag inte kommer orka upp förns kvart över 7 eller nåt haha!
Jag får väl berätta hur det gick med den saken imorgon, för nu har nagellacket torkat och jag ska sova hihi.
Skolavslutning i morgon!! Glad! Kram ♥

The light that you shine can´t be seen

Hej!

Ska snart hoppa i säng, vill inte försova mig i morgon lixom, skolavslutning som det är, då vill man ju alltid vara lite fin, då behöver man mycket tid på sig haha!

Idag var en bra dag, hade sista lektionen för detta år, sång ensamble. Tog sen en fika med Amanda och åkte sen hem, han vara där i 10 minuter för att sen hoppa på nästa buss för att åka till trädgårdstadsskolan med Sofia och hälsa på lärare. Det var väldigt roligt, alla hälsar och är verkligen jätteglada att sen en!
Sen åkte jag och Sofia hem till mig och bakade kladdkaka i väntan på Mickis. Sen när hon kom satt vi och snackade massa och hade jätte mysigt!
Så det var min dag, för alla intresserade! Haha kram på er! ♥



Lite bilder från den mysiga helgen! Glass och en lång promenad genom halva tullinge med Sofia och Bella (som var grymt modig och cool och skaffat kortkort frissa!!)  

Och allas favorit spel - Resan! Haha, varje år alltså!


We are born innocent

Hiya all!

Sitter och tittar på två personer som håller på och fixar med lastbilen som klass NV3 ska åka med. Vet inte vad det är fös skola ens. Men fint blir det säkert. När jag tittar på den får jag massa visioner om när det är vår tur. Det slår mig att det faktiskt inte är så väldigt långt kvar. 
Vi var och firade min kusin som tagit studenten, han kom em helt nerdränkt i öl och regnvatten haha. 
Längtar tills det är vår tur, sammtidigt som man inte gör det. Kommer bli sorgligt.
Kram   

RSS 2.0